BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
terima kasih sebab msuk blog aku ya kawan2.. hahaha jan lupa like or leave sum komen k.. ♥ u guys

Sunday, 30 October 2011

Correction bout ma new gf -.-"

alamak....dha salah sangka plak ma new gf aku tu...pui!!
okey aku cerita pada malam kami break...
b4 dat ni nak gitaw dulu...
pada setiap tengah malam iaitu pada jam 12 memang kami selalu bcalling...
dan setiap kali aku tidur or dea tidur kami nda akan end kami punya kol smpai la 45mnit(digi easy)....


okey pada sebelum jam 12am (kira2 jam 10pm)tu aku ada kol dea pastu tym bkol tu aku dengar sora dea betul2..sebab sora dea ni laen daripada yang laen..aku dpat rasakan ada sesuatu yang membuatkan dea gembira sngat2...jadi aku pun heran la jugak....pastu tiba2 aku terfikir nak bwat plan tuk kenakan dea(tym bkol ni masih) aku cakap ma dea cam nie..

aku : sayang~~by maw tido dha nie..penat sngat2(dengn sora mengantuk)
c dea : by maw tido??(dengan sora dea yang gembira sngat2 tu)
aku : eya ~~
c dea : bha tido la dulu k..
aku : maw kasi mati or tidak?(selalunya tidak kasi mati)
c dea : errr by kasi mati la sebab sayang maw mandi,maw makan lagi dan fon g tengah bcas(alasan yang bnyak dan tidak munasabah)
aku : (terdeam dan tersentap smbil memikirkan sesuatu)....bha by kasi mati la ni arrr..bubye luv u muaxhs..
c dea : okey bubye luv u 2 muahxs(sora yang ingin mematikan telefon dengan cepat)

jadi aku pun pikir dan pikir dan pikir dan pikirr terkluar la satu idea...

aku tunggu sampai jam 12...

tepat jam 12 aku kol dea terus....tapi tym aku kol dea aku terlihat *waiting* kat fon aku...jadi ertinya dea tengah bkol ma sum1 la tu kan...dengan perasaan sedih dan marah ni

aku kol n kol smpai 3 kali tpi tak kena jawab masih lagi waiting..
last2 aku sent xmx ma dea..
*bha kaw layan la tu lelaki arrr...tia payah la angkat ni kol*
selepas deliverd tu xmx...trus aku p kol dea blik..
trus dea angkat...

aku : kaw bkol ma sepa tu!!(dengan perasaan marah trus guna kaw dan aku)
c dea : mana da kol ma shepa2...sayang dari tndas tadi
aku : (terdeam seketika...memang sah dia tipu aku)
aku : betul2 bha jan tipu aku !!!
c dea : betul la bha!!(dea plak yang marah lagi)
aku : takan la secara tiba2 itu waiting muncul kan!!jan kasi bodo aku bha!!aku taw bhja owank bkol ataw tidak!!(membuak2 dha marah aku ni)
c dea : (terdeam seketika...)
c dea : err sebenarnya sayang bekol ma ex sayang(dengan sora yang  rasa bersalah)
aku : bha okey la bye!!(terus end kol)
(kedengar seperti nak menjelaskan sesuatu tapi tak sempat menghbiskan satu ayat sudah aku kasi mati)

lepas dha mati tu terus aku sent xmx ma dea...
aku : *jan ganggu aku lagi okey*
c dea : *by!! sayang nak jelaskan ni*
aku : *apa nak jelaskan lagi nie??dha terbukti kan yang kaw ni tia tepati janji dan cuba untuk menipu aku*
c dea : *bukan macam tu bha by...dea yang cari pasal ma sayang..sebab tu sayang cari dea balik ni nak settle kan masalah*
aku : (heran plak...dengan sora yang excited gila babi tu bleh2 dea cakap nak settle kan masalah)
*sudah la kaw sana...aku ni dha bnyak pengalaman kena kasi maen dan kasi maen owank...jadi aku taw yang kaw ni cuma nak memperbodohkan aku jak!!sudah la...jangan gnggu aku lagi *
c dea : *bha ya la law mcam tu...aku janji tak ganggu hdup kaw lagi*
aku : *okey aku pegang janji kaw tu k dan jangan sesekali mungkir janji lagi!!*

trus dea dha tak blas xmesh aku lagi...tym ni la aku rasa sedih kerana kecewa dipermainkan LAGI!!!!!...tpi aku tabah kan aty setja sebab aku dha besa macm nie :'(...yang aku heran ni...dea langsung tak nangis...dea langsung tak peduli pasal hbngan kami...betrip peduli adalah.....hurmmmmm....
lepas tu aku janji taknak cari dea lagi lepas nie...baru aku taw sudah attitude dea sebenarnya mcam mna...
shes not good for me at all ..

lepas ni aku rasa seperti tak nak bekaple la...tmbahan lagi dengan kehidupan saya yang tak p belajar dan tak kerja...bersantai setja d uma...nnti law ada gf mcm mana nak date klaw teda duit....
hurmmmm...btw aku dha besa hdup single ni...KALI LA.. hehehe...

okey la...for those who read this till here i want to say pakQ coz u r so busybody n stalker...hahaha teda bha...thnk coz read tis...

keep in touch wif me k :)

>> peace <<

0 comments: