BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
terima kasih sebab msuk blog aku ya kawan2.. hahaha jan lupa like or leave sum komen k.. ♥ u guys

Sunday, 20 February 2011

pasal diRi aKu


Aku nie seorang pencinta wanita dan pastinya bkan suka ma lelaki..(im not a gay!)
seorang yg setia,penyayang,bertanggungjawab,sanggup brbuat apa sahaja demi si dea,senang sakit aty,kuat cemburu,n macam2 lagi larr(law maw taw g kontek aku arr)..hehehe
i'm just a simple boy ever :)..
my fav food n drink is nasi ayam n milo ping..thats all hehehehe...
when i get bored,i owez help ma mum at my home.
tym kecik2 aku kurus gileerrr!!tpi bila dha umur 17 tahun nie wow besar jgak larr..tak besar sngat
adalah lebih kurang mcm snoop dog(kunun)hahahaha..
law maw taw pa2 kontek jak nie no 999 drang taw tu psal diri aku..
hahahahahah

Saturday, 19 February 2011

hurmmmm

blog lama aku ada problem n tak dpt dibuka..

hurmmm...
trpksa larr bwat bru nie...
aduuuyyyy...
nda pa arr...
bkan pnting pun ada blog nie..
maw bwat pa gak??
kan2...
huhuu..